IT / eSport værksted

 

Hvad laver vi?

I vil blive formet til at spille på et hold, og deltage i diverse events rundt i landet. I vil føle, hvordan det rigtigt er, at være en del af et team.

  • Teamwork / Samarbejde
  • Forbedre ens individuelle og holdets niveau
  • Strategisk udvikling
  • Kommunikation
  • Være aktiv, for at få blodomløbet i gang, så vi aktivere hjernen
  • Feuerstein, en anden måde at tænke på
  • IT færdigheder
  • Budget

Vi former et hold inden for Counter strikeLeague of Legends eller Fortnite, hvor jeres skills vil blive testet. Vi tager en del strategisk/teori    undervisning, men også en del foran skærmen. Holdet vil deltage i forskellige LANS / turneringer

Forløbet:

Du får undervisning i forskellige spil, til et niveau der passer den enkelte person. Du får tid til at vise dit værd på et hold, og skubbe dine holdspillere fremad. Som hold deltager vi i forskellige turneringer, for at skabe: God holdånd, erfaring og sjov. 

Taktik / teori

undervisning, i de forskellige spil, vil være en stor del af forløbet.

Bevægelse

er vigtigt, når man bruger mange time om dagen foran skærmen. Vi bruger en time om dagen, på at få bevægelse i kroppen, så vi kan få blodomløbet i gang.

Budget

Der vil blive undervist i budget. Budget er en væsentlig del af mange spil, og det kan komme til stor gavn uden for spillet også.

Der vil også blive undervist i IT færdigheder.

 

Hvad opnår du?

Fællesskab og trygge rammer

Du indgår i et socialt fællesskab med andre unge på BornPro, Hvor vi vil skabe trygge rammer for dig i dine nye udfordringer. Du møder nye unge, med samme drømme eller interesser som dig.

Værkstedet gør dig klar til at starte på hold, og fortsat motiveret til at forbedre dig.

Kommunikation

Du vil lære at kommunikere kort og præcist, så alle kan forstå dig. Nøglen til god information i ethvert team er kort og præcist.

Erfaring og oplevelser

Du vil få erfaring med at spille på hold, have en fastlagt træningsplan og deltage i tunering, events og LANS!

IT færdigheder

Du vil blive undervist i basis viden inden for  hardware, hvor du kan danne dig en idé om hvad det er der får maskinen til at   kører. Du får også kendskab til det nyeste     hardware, da vi diskutere løbene med ris og ros til produktet.

Andreas Raith
Andreas RaithLærer for IT / eSport værksted
Kontakt info Tlf. 25 75 19 03 Email: Andreasr914@gmail.com

Galleri